Új ovink lesz!

Kedvenc falunk képviselői gondoltak egy nagyot és az önkormányzat belevágott egy új óvoda építésébe. Az ötletet tettek követték, pénzt kezdtek gyűjteni és lelkes önkénteseket, hogy az álomból valóság lehessen. Terveink szerint a picik már 2010 őszén birtokba veszik az új ovinkat, de addig még hosszú út vezet. Ezt az utat járja be ez a blog napról-napra, hétről-hétre.

Önkéntesek

Újabb 15 önkéntes csatlakozott!

Eddig 290 tordasi lakos fejezte ki azon szándékát, hogy társadalmi munkában örömmel részt vállal az új óvoda építésében.

Segítségüket előre is köszönjükt!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Fotógaléria

Támogatás

Amennyiben szeretné anyagilag is támogathatni a tordasi új óvoda építését, kérjük adományát fizesse/utalja a Tordas Községért Közalapítvány számlaszámára: 11600006-00000000-22752262 További részletek a Tordas.hu-n.

Felhasználási feltételek

Az ujovinklesz blog az Inda-Labs Zrt. blog.hu szolgáltatásával készült. Az ujovinklesz blogba csak olyan tartalmakat töltenek fel a szerzők és tölthetnek fel a kommentezők, amelyek nem tartalmaznak nem oda illő, trágár kifejezéseket és nem sértik harmadik személy jogait.

Kommentálni csak saját regisztrációt követően, teljes névvel (vezetéknév és keresztnév) lehetséges.

Szerzők joga, hogy a fenti feltételeknek meg nem felelő kommenteket eltávolítsák.

A blog.hu felhasználási feltételei itt találhatók.

Egyre többen olvassák a blogot, köszönjük!

2009.10.22. 07:02 - Szabó Erik

Címkék: stitisztika

Június 16. óta elérhető az Új ovink lesz weboldal az interneten, ahol folyamatosan nyomon követhető, hol tart a tordasi új óvoda építése. Ez elmúlt négy hónapban összesen 29 bejegyzés/cikk, közel 50 fotó és több TV riport került fel a site-ra.

Október közepéig összesen 2533 oldalt néztek meg a blogon. Volt olyan, amikor 21 egyedi látogató összesen 142 oldalt hívott le egyetlen nap alatt, jellemzően 10-20 közötti különböző látogatót rögzít naponta a statisztikai rendszer.

Legtöbben a címlapot nézik (ez a blog műfajából is adódik, hiszen minden cikk teljes egészében szerepel a címlapon), ezt követően a „Munka- és balesetvédelmi oktatás” aloldal volt a legnépszerűbb.

Általában a látogatók ismerik a blog címét és azt közvetlenül beírják a böngésző címmezőjébe. Akik keresőből (google) érkeznek az oldalra, ők leggyakrabban a „zsalukő+fotó”, „munka+balesetvédelmi+oktatás”, „építkezések+balesetvédelem”, „új+óvoda+tordason”, „tordas+ovi” szavakra keresnek rá.  

Az alábbi ábrán a blog oldal látogatottsága tekinthető meg. Az ábrán előforduló kifejezések magyarázata:

  • PI (page impression): oldalletöltés (ennyi oldalt néztek meg a blogon)
  • Látogatás: amíg egyazon látogató két oldalletöltése között nem telik el 30 percnél hosszabb idő, addig azt egy látogatásnak tekintjük.
  • Látogató: egyedi látogató (valódi, különböző felhasználók száma)

A három érték a következőképpen viszonyul egymáshoz: látogató ≤ látogatás ≤ PI

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujovinklesz.blog.hu/api/trackback/id/tr661466923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása